[Download] "Lotta 30 - Lotta Går Till Väders" By Merri Vik * EBook PDF Kindle EPub Free

Lotta 30 - Lotta går till väders

? Read Now     ? Download


eBook details

Title: Lotta 30 - Lotta går till vädersAuthor : Merri VikRelease Date : January 19, 2018Genre: Classics,Books,Kids,Fiction,Pages : * pagesSize : 960 KB

Description

"""Flyga? Aldrig i livet, Giggi.""
Just då råkade jag tappa min nyckel. Den studsade glatt mot gatan och fortsatte in i en stor trälåda. Jag klev in i lådan och började leta. Böjde mig ner och kikade i alla hörn.
Då kände jag plötsligt rycket och i detsamma skrek Giggi till. Jag lyftes upp - rakt upp i luften!
B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material."


Download Free Books "Lotta 30 - Lotta går till väders" PDF ePub Kindle